Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Om oss

Modern Restaurang Inredning AB är en prisvärd leverantör av restaurangmöbler, cafémöbler, konferensmöbler, hotellmöbler och kontorsmöbler. Vi inreder offentliga miljöer och som kund får Du nytta av vår personliga support och goda service. Modern Restaurang Inredning samarbetar  med  ledande leverantörer från olika länder som erbjuder kvalitets produkter till vettigt pris. 

Vi lägger ett stort arbete på att finna produkter som ger ditt utrymme det lilla extra och ständigt utbreder sortimentet för att vara säkra på att Du som kund hittar just dina möbler hos oss.   Vi har möjlighet att kundanpassa en del möbler samt göra inredningsförslag och 3D-vyer av din nya interiör . För att underlätta valet har vi ca 300 kvm utställning i Solna, Industrivägen 1 med många spännande modeller av restaurangstolar, konferensstolar, kontorsstolar, bord, fåtöljer, soffor, receptionsdiskar och m.m. Kontakta oss för att boka en tid. 

Vi har funnits sedan 2006 och inrett väldigt många restauranger, hotell och kontor både  i Stockholm och hela Sverige samt Finland och Norge. Kontakta oss för att få kundreferenser. Just nu erbjuder vi även möjlighet att beställa möbler direkt via vår webbutik. Du kan med förtroende handla säkert, tryggt och bekvämt av oss. Vårt mål är att göra allt vad vi kan för att du ska vara nöjd med det vi erbjuder dig! Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss vid frågor om produkter och tjänster eller annan fråga som du inte hittar ditt svar på vår hemsida. Vi är öppna för dina synpunkter så hör gärna av dig.  

Vänligen  

Modern Restaurang Inredning

MRI - Modern Restaurang Inredning AB

Organisationsnummer:
556711-6594  

Adress:  
Industrivägen 1 
171 48 Solna
Stockholms län 

Mail:
info@mrinredning.com

Telefon:
08 35 66 32 (Vardagar mellan 9:00 - 17:00)

Kontakt

info@mrinredning.com

08 35 66 32

Sortiment

» Restaurang & Cafe
» Kontor
» Hotell
» Konferens
» Kampanj

Modern Restaurang Inredning 

Showroom
Industrivägen 1
171 48 Solna
Stockholms län

© MRI - Modern Restaurang Inredning AB